AcasăOrez și pâine

Orez și pâine care sunt folosite în prepararea alimentelor indiene

Există atât de multe tipuri geniale de orez și pâine care sunt folosite în mâncarea indiană. Așadar, află ce reprezintă un fel de mâncare cu orez Biryani sau Pilau și, mai important, cum să faci aceste feluri de mâncare pentru prietenii și invitații tăi! De asemenea, consultați ghidul de pâine Tandoori Roti și Naan care fac garnituri atât de delicioase.

Beneficiile pentru sănătate ale orezului și pâinii indiane

Orezul este un aliment de bază în multe țări, iar India nu face excepție. Tipurile de orez folosite în bucătăria indiană sunt de obicei soiuri aromatice, cu bob lung, cum ar fi orezul basmati. Aceste tipuri de orez sunt cunoscute pentru parfumul și aroma lor unică.

Unul dintre beneficiile pentru sănătate ale orezului indian este că este sărac în grăsimi și bogat în fibre. Fibrele sunt esențiale pentru menținerea unui sistem digestiv sănătos și, de asemenea, pot ajuta la gestionarea greutății. În plus, orezul nu conține gluten, ceea ce îl face o opțiune excelentă pentru persoanele cu intoleranță la gluten.

Pâinea este o altă componentă esențială a bucătăriei indiene. Tandoori roti și pâinea naan sunt alegeri populare care sunt de obicei servite alături de curry și alte feluri de mâncare. Aceste pâini sunt gătite într-un cuptor tradițional de lut cunoscut sub numele de tandoor, care le conferă o aromă și o textură unică.

Unul dintre beneficiile pentru sănătate ale pâinii indiane este că este de obicei făcută cu făină integrală de grâu. Făina de grâu integrală este bogată în fibre și nutrienți, cum ar fi vitamina B și fier, ceea ce o face o opțiune sănătoasă pentru cei care doresc să încorporeze mai multe cereale integrale în dieta lor.

Mâncăruri cu orez biryani și pilau

Mâncărurile din orez biryani și pilau sunt populare în bucătăria indiană și sunt de obicei servite ca fel principal. Biryani este un fel de mâncare cu orez stratificat, care este de obicei făcut cu orez basmati, carne și o varietate de condimente. Mâncarea este gătită într-o oală cu un capac etanș, care prinde aburul și permite aromelor să se topească.

Una dintre caracteristicile unice ale biryani este utilizarea șofranului, care conferă orezului o culoare galbenă distinctă și adaugă o aromă ușor dulce. Biryani poate fi făcut cu o varietate de carne, inclusiv pui, miel și vită. Sunt disponibile și opțiuni vegetariene, cu legume precum mazărea, morcovii și cartofii folosite în locul cărnii.

Orezul pilau, cunoscut și sub numele de pulao, este o versiune mai simplă a biryani, care este de obicei făcută cu mai puține condimente. Orezul este gătit cu o varietate de legume și/sau carne pentru a crea un fel de mâncare aromat într-o oală. Orezul pilau este adesea servit cu raita, un sos pe baza de iaurt care ajuta la echilibrarea aromelor preparatului.

Pâine Tandoori Roti și Naan

Tandoori roti și pâinea naan sunt garnituri populare care sunt de obicei servite cu curry și alte mâncăruri indiene. Tandoori roti este un tip de pâine nedospită care este gătită într-un cuptor tandoor. Pâinea este făcută cu făină integrală de grâu și este de obicei servită caldă și proaspătă.

Una dintre caracteristicile unice ale tandoori roti este aroma carbonizată care provine din gătirea pâinii în cuptorul tandoor. Această aromă se potrivește bine cu multe feluri de mâncare indiene, iar pâinea poate fi folosită și pentru a culege sosuri și curry.

Pâinea Naan este o pâine dospită care este, de asemenea, gătită într-un cuptor tandoor. Pâinea este de obicei făcută cu făină universală și este unsă cu ghee sau unt înainte de servire. Pâinea Naan poate fi umplută cu o varietate de ingrediente, inclusiv brânză, usturoi și ierburi.

Una dintre caracteristicile unice ale pâinii naan este textura moale și mestecată care provine din utilizarea aluatului care a fost lăsat să crească. Această textură face din pâinea naan o opțiune excelentă pentru scufundarea în sosuri și curry.

Concluzie

Bucătăria indiană oferă o gamă largă de arome și texturi care provin din utilizarea ingredientelor unice, cum ar fi ierburi, condimente și orez și pâine. Beneficiile pentru sănătate ale acestor ingrediente le fac o alegere excelentă pentru cei care doresc să încorporeze mai multe cereale integrale și fibre în dieta lor.

Mâncărurile din orez biryani și pilau oferă o opțiune de fel principal aromată, în timp ce pâinea tandoori roti și naan fac garnituri delicioase care se potrivesc bine cu multe feluri de mâncare indiene. Indiferent dacă sunteți un bucătar experimentat sau nou în bucătăria indiană, există o mulțime de opțiuni delicioase de explorat.

Idei de masă indiană Orez și pâine
orez italian caserolă

Ai nevoie de un fel principal fără gluten ? Caserola cu orez italian ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 398 de calorii , 16 g de proteine și 25 g de grăsime fiecare. Pentru 1,42 USD per porție , această rețetă acoperă 22% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este perfect pentru toamna . Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Această rețetă de la Taste of Home necesită granule de bulion de vită, tulpini și bucăți de ciuperci, parmezan și legături de cârnați blânde. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 51% , care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Caserola de orez cu cârnați italian , Caserola de pui și orez italian și Caserola de orez și pui italian .

Caserolă de pui cu curry și sâmburi

Caserola de pui cu curry și nisip este un fel principal care servește 8. Vă uitați la silueta? Această rețetă fără gluten are 658 de calorii , 22 g de proteine și 51 g de grăsime per porție. Pentru 1,44 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Va fi un succes la evenimentul tău de toamnă . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o rețetă prietenoasă cu bugetul pentru fanii mâncărurilor din sud. Această rețetă de la Taste of Home necesită amestec de broccoli-conopidă, unt, pui și pudră de curry. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 46% . Acest scor este bun. Rețete similare includ caserola de pui cu curry și orez , caserola de pui cu curry și orez și caserola de pui cu curry și orez .

Orez sălbatic cu cireșe

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și lacto ovo vegetariene în repertoriul dvs., orezul sălbatic cu cireșe ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această garnitură are 410 de calorii , 15 g de proteine și 13 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4. Pentru 2,76 USD per porție , această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Această rețetă de la Foodnetwork necesită orez, cireșe, pătrunjel cu frunze plate și nuci pecan. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Orez sălbatic cu cireșe uscate , Orez sălbatic cu fistic și cireșe și Orez sălbatic cu cireșe uscate .

2 USD/zi Dieta - Orez spaniol

Dieta de 2 USD/zi - Orezul spaniol este o garnitură europeană. Pentru 25 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 4 g de grăsimi și un total de 65 de calorii . Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute . Un amestec de roșii, ulei de porumb, usturoi și o mână de alte ingrediente este tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetariană și vegană . Cu un scor de 14% , acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de porc cu piure de naut (Dieta minune de 21 de zile: Ziua 7) , Trio de pepene galben cu lime și iaurt (Dieta minune de 21 de zile: Ziua 1) și Miel condimentat cu coriandru Dovleac (Dieta Minune de 21 de zile: Ziua 1) .

Plăcintă cu orez cu legume

Plăcinta cu orez cu legume necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 3. O porție conține 218 calorii , 6 g de proteine și 10 g de grăsimi . Pentru 60 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită broccoli, ceapă, parmezan și lapte. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor este destul de prost. Plăcintă cu orez cu legume , plăcintă manuală cu legume/pufuleți cu legume și prăjituri cu orez sălbatic și orez brun cu ragù de legume prăjite sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Fasole Chipotle și Orez

Dacă aveți aproximativ 15 minute de petrecut în bucătărie, Fasolea Chipotle și Orezul ar putea fi o rețetă grozavă fără gluten și fără lactate de încercat. Această rețetă face 5 porții cu 522 de calorii , 26 g de proteine și 23 g de grăsime fiecare. Pentru 1,72 USD per porție , această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și luați sare, carne de vită tocată, coriandru și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Funcționează bine ca fel principal. Vă este adus de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 60% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Chipotle Black Beans And Rice , Chipotle Black Beans And Rice și Chipotle Red Beans and Rice Casserole .

Rulouri de primăvară asiatice

Asian Spring Rolls este un aperitiv vietnamez. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 222 de calorii . Pentru 63 de cenți per porție , această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și luați hârtie de orez, morcov, unt de arahide cremos și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Primavara va fi si mai speciala cu aceasta reteta. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 44% , care este solid. Rulele de primăvară din carne de vită asiatică , rulourile de primăvară din Asian Slaw șirulourile de primăvară și ouă cu trio de sosuri asiatice sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Potstickers

Uită să ieși să mănânci sau să comanzi mâncare la pachet de fiecare dată când ai poftă de mâncare chinezească. Încercați să faceți Potstickers acasă. Pentru 1,62 USD per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 227 de calorii . Această rețetă servește 20. 5 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca aperitiv la preț accesibil. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute . Un amestec de sos de soia, ceapă verde, oțet de vin de orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 37% , ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Potstickers , Potstickers și Potstickers .

Makeover Velvet Creveți

Makeover Velvet Shrimp durează aproximativ 35 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 28 g de proteine , 12 g de grăsimi și un total de 416 calorii . Această rețetă pescatariană servește 6 și costă 2,06 USD per porție . Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de brânză mozzarella parțial degresată, creveți, smântână jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 45% . Dacă îți place această rețetă, s-ar putea să-ți placă și rețete precum Prăjitură de catifea roșie Makeover , Creveți și sâmburi transformați și Caserolă de orez cu creveți Makeover .

Friptură la grătar și salată cu tăiței asiatici

Dacă aveți aproximativ 1 oră de petrecut în bucătărie, friptura la grătar și salata cu tăiței asiatici ar putea fi o rețetă excelentă , fără lactate, de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 537 de calorii , 36 g de proteine și 19 g de grăsime fiecare. Pentru 3,35 USD per porție , această rețetă acoperă 35% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 8 bucătari și bucătari. Vă este adus de Allrecipes. 4 iulie va fi și mai specială cu această rețetă. Funcționează bine ca fel principal asiatic. Mergeți la magazin și cumpărați semințe de susan, friptură de mușchie de vită, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 96% . Acest scor este uimitor. Salata asiatică de friptură și tăiței , Salata asiatică de tăiței de orez cu friptură și Salata asiatică de tăiței de orez cu friptură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Videoclipuri pentru a face diferite feluri de mâncare în stil indian Orez și pâine
Pâinea din blenderul tău îți va sufla mintea Pâine rapidă blender fără gluten ChefStepsPornește blenderul și ia acea pâine. Cea mai bună parte a acestei pâini este că este sigură. În plus, tu...
Cum să faci cea mai bună pâine fără gluten Rețetă ușoară de pâine pentru sandvișuri fără glutenÎnvață cum să faci cea mai bună pâine fără gluten! În acest videoclip facem o rețetă ușoară de pâine pentru sandvișuri fără gluten! Este de asemenea ...
Fără drojdie! Fără cuptor Super pufos și crocant! Nu mă pot opri să repet asta! Perfect pentru Micul dejunFără drojdie! Fără cuptor Super pufos și crocant! Nu mă pot opri să repet asta! Perfect pentru micul dejun * Ingrediente 300g 2 cesti Toate...
Fara cuptor, fara drojdie! Oricine are cartofi acasă o poate face! Incredibil de ușor, delicios și rapidDacă vă place, vă rugăm să faceți clic pe „Like” și să vă abonați. Mulțumesc pentru sprijin!
Indian Breads feat. Floyd Cardoz Bazele cu BabishBucătarul Floyd Cardoz mi se alătură la Noțiuni de bază cu Babish, în timp ce facem 3 pâini indiene diferite: naan, roti și lachha paratha. Reteta:...
Sfaturi și trucuri pentru mesele indiene Orez și pâine
Idei suplimentare de meniu legate de mâncarea indiană Orez și pâine